You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sportcentrum Radlice


Výuka tenisu

SPORTCENTRUM RADLICE nabízí možnost výuky tenisu v tenisové školičce pro děti ve věku od 4 let pod vedením školených trenérů II., III. třídy s dlouholetou praxí u nás i v zahraničí.

Děti trénují ve skupinkách (maximálně 6 hráčů) s dvěma trenéry, aby byla tréninková hodina efektivně využita. Pokud budete mít zájem o další informace, navštivte naši internetovou stránku oddílu tenisu Tělovýchovné jednoty Radlice www.tenisradlice.cz , kde naleznete podrobnější informace o tenisové školičce a aktivitách tenisového oddílu.

Tenisová akademie je určena pro další tenisový rozvoj těch dětí z tenisové školičky, u kterých je zájem a také předpoklad, že budou pokračovat v závodním tenise. V tenisové akademii se již většinou jedná o individuální trénink s trenérem.

Osobní tenisový trenér, individuální tenisové kurzy. Žadný věk pro nás není překážkou. Jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Dospělým kromě tenisové výuky nahradíme i sparing partnera.

TENISOVÁ ŠKOLIČKA

Tenisová školička TJ Radlice probíhá na našich kurtech od září do června každý den mezi 14 – 18 hodinou. Děti máme rozdělené do maximálně 6ti členných skupinek, kdy jsou na kurtu s dětmi vždy 2 trenéři. Tenisová lekce v naší školičce trvá 80 minut a věkové rozmezí dětí je 4 – 12 let. Děti už nyní hrají dle pravidelného rozvrhu, ale není problém zařadit do skupinek nové tenisty nebo tenistky ? .

V případě zájmu o zařazení do tenisové školičky volejte na tel.: 604 143 702 – Tomáš Braun.

TENISOVÁ AKADEMIE

Tenisová akademie navazuje na tenisovou školičku TJ Radlice. Je to výběr talentovaných dětí, kteří mají zájem trénovat častěji a dostat se na úroveň umožňující hraní turnajů jednotlivců a mistrovských utkání. V tenisové akademii mají děti možnost trénovat každý den v roce bez ohledu na prázdniny, svátky atd. Do tenisové akademie přichází i hráči z jiných klubů, kteří doplňují skupinu našich závodních tenistů. Děti z tenisové akademie jezdí v období letních prázdnin na tenisové soustředění do Bechyně. Vrcholem tenisové sezóny je období mistrovských utkání, kde máme celkem 10 žákovských družstev, která jsou tvořena především hráči tenisové akademie. tel.: 601 353 602 – Petr Paroulek (šéftrenér)

VÝUKA TENISU PRO DOSPĚLÉ

Po telefonické domluvě na tel.: 728 743 034

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.