You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

TK Lokomotiva Praha


V areálu SK HAJNOVKA je pro Vás připraveno 6 antukových kurtů a 1 krytá hala s umělým povrchem, která je otevřena po celý rok a 2 dvorce s antukovým povrchem v hale v zimní sezónně. Všechny dvorce jsou pravidelně upravovány tak, abychom Vám byli schopni zajistit hru na kvalitním povrchu.

Pokud jsou mezi Vámi tací, kteří nevlastní tenisové vybavení, není nic jednoduššího, než si u nás zapůjčit či koupit rakety, míčky a ostatní tenisové vybavení. Pro návštěvníky je k dispozici bezplatné parkoviště, šatny se sprchami a klubovna s občerstvením.

Během letní sezóny můžete využít i zahrádku s výhledem na dvorce. K dispozici je rovněž dětský koutek v klubovně a venkovní dětské hříště.

Rezervaci kurtů je možno provádět po registraci v našem elektronickém rezervačním systému nebo telefonicky nebo přímo v klubovně klubu.

Na základě objednávky lze zajistit celodenní pronájem části nebo celého areálu pro firemní akce, oslavy narozenin či venkovní grilování. Tyto akce je třeba vzhledem k vytíženosti kurtů v letní sezóně nutno plánovat s dostatečným předstihem.

KLUBOVÁ RESTAURACE

Pro členy klubu, jejich hosty, ale i ostatní návštěvníky je k dispozici klubová restaurace - bar, kde je v letních měsících otevřena i zahrádka. Kapacita restaurace je 27 míst, zahrádky 30 míst.

V naší nabídce najdete široký výběr chlazených i teplých alkoholických a nealkoholických nápojů, pivo značky Pilsner Urquell, Holba, Litovel a nechybí ani kvalitní červené a bílé víno.

Samozřejmostí je i nabídka něčeho k zakousnutí, včetně minutkových jídel, která Vám připravíme dle denní nabídky.

Klubovou restauraci je možno si po dohodě zarezervovat pro Vaše akce..

Chcete zde také nabízet volné hodiny vašeho klubu?


Zavolejte nám

Aby Váš klub zde mohl nabídnout volné hodiny k prodeji, potřebujete rezervační systém. Spolupracujeme s rezervačními systémy: Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz.

Pořiďte si rezervační systém

Pokud Váš klub ještě nemá rezervační systém, vyberte si jeden z těchto 3 rezervačních systémů (Jdemenato.cz, sRoger.com, isportsystem.cz) a můžete nabízet své volné hodiny zde.

Nabízíme volné hodiny klubů

Z rezervačních systémů Jdemenato.cz, sRoger.com a isportsystem.cz přebíráme data obsazenosti tenisových dvorců a volné hodiny nabízíme tenisovým příznivcům.